ASP GROUP DISTRIBUTING

ASP Group East a intrat pe piața din România în 2013. Suntem parte a concernului internațional ASP Group Distributing, unul dintre cei mai mari distribuitori din industria powersportului, cu activitate în zona Centrală și de Est a Europei, precum și un important furnizor de piese de schimb și accesorii de înaltă calitate pentru ATV-uri, UTV-uri, snowmobile și motociclete.

www.aspgroup.eu

despre-noi-asp-group-2023.png
despre-noi-echipa.png
despre-noi-asp-group-europa.png

DISTRIBUITOR OFICIAL A PESTE 25 DE BRANDURI RENUMITE

Portofoliul nostru cuprinde de la ATV-uri, UTV-uri, motociclete, snowmobile și vehicule amfibii, până la căști, echipamente de protecție, anvelope și jante, uleiuri și lubrifianți, oferind peste 25 de mărci de accesorii recunoscute la nivel mondial.

De la bun început, ne-am propus să oferim pasionaților de powersport o varietate cât mai mare de produse de foarte bună calitate, în care fiecare să poată regăsi exact ceea ce își dorește. Ne-a preocupat să avem atât produse de top, cât și accesibile ca preț, dar nu în detrimentul calității. Ne dorim să oferim clienților noștri și siguranță, și plăcerea aventurilor off-road. De aceea, în portofoliul brandurilor importate, am ales mărci de renume, cu produse calitative, cu un raport calitate/preț foarte bun.

Suntem importatori oficiali pentru ATV-uri, UTV-uri & snowmobile Polaris, motociclete Indian Motorcycle & Royal Enfield, ATV-uri Linhai & TGB, XTV-uri ARGO, căști de protecție LS2, piese de schimb, echipamente, accesorii originale și aftermarket.

despre-noi-polaris-kids.png
despre+noi-indian-motorcycle.png
despre-noi-linhai-asp.png

REȚEA EXTINSĂ DE DEALERI ȘI SERVICE

Rețeaua de distribuție a ASP Group East numără 3 centre proprii în București, Cluj și Timișoara, precum și peste 50 de dealeri independenți autorizați din toată țara. Cele mai multe dintre produsele oferite provin din depozitul nostru central din București, astfel încât putem garanta cel mai scurt timp de livrare. Succesul avut pe piața din România ne-a încurajat să țintim mai departe. Astfel, în urmă cu 5 ani am început procesul de creștere și extindere internațională și am devenit distribuitorul exclusiv al produselor POLARIS și INDIAN MOTORCYCLE în România, Bulgaria și Republica Moldova.

despre-noi-asp-group-bucuresti.png
despre-noi-asp-group-cluj.png
despre-noi-asp-timisoara.png

NEW HEADQUARTERS

In Letkov near Pilsen we have built a new representative Office & Distribution Center with only showroom covering area of more than 1000 m2. Here you can explore our entire range of ATVs, UTVs, XTV Argo and Yadea electric scooters, as well as full line of LS2 helmets and our ATV / Moto accessories. For fast order processing, our Central warehouse is equipped with state-of-the-art KARDEX REMSTAR storage system, with vertical storage carousels reaching up to 7,5 meters of height.