ATV-urile Linhai sunt printre cele mai căutate ATV-uri din România. Motivul principal îl reprezintă raportul excelent dintre calitatea produselor și prețul accesibil.

Tradiția companiei Jiangsu Linhai Group, înființată în 1956 în China, în fabricarea de motoare mici, se îmbină cu tehnologia avansată și orientarea către inovație a companiei Yamaha Motor. Cei doi producători au semnat un parteneriat în 1994 aducând, astfel, pe piață, vehicule și motoare fiabile, performante și, foarte important, accesibile ca preț. În urma acordului cu Yamaha Motor, Linhai a intrat pe piața ATV-urilor în 2001 și, în scurt timp, a devenit un concurent serios pentru branduri renumite ca Suzuki, Kawasaki sau chiar Yamaha, oferind calitate comparabilă, dar la preț mult mai mic. Astfel, Linhai a ajuns să producă peste 500.000 de ATV-uri pe an, echipate cu motoare pentru o plajă mare de nevoi, începând de la 50 cc până la 600 cc. ATV-urile Linhai au fost primele ATV-uri înmatriculabile din România și, totodată, cele mai bine vândute ATV-uri.

Linhai investește puternic în dezvoltarea tehnologiei și în calitatea produselor. Deține un centru tehnologic pentru întreprinderi, un centru național de cercetare postdoctorală, sisteme de fabricație de top formate din peste 40 de linii de producție specializate, precum și o echipă de peste 1600 de angajați cu expertiză în domenii și industrii multiple. Pe lângă ATV-uri, Linhai produce numeroase alte vehicule și unelte motorizate: UTV-uri, motoare de capacitate mică, motociclete, scutere, biciclete electrice, utilaje forestiere, mașini de stingere a incendiilor, echipamente de grădinărit și sisteme de irigații pentru terenuri de sport.