”Dincolo de limite” este promisiunea pe care brandul ARGO o face și clienților, și propriei echipe. Producătorul canadian de XTV-uri (Xtreme Terrain Vehicle) s-a impus în piață printr-o abordare ce sfidează gândirea convențională, căutând să facă mereu lucrurile diferit și să ajungă acolo unde alții nu au reușit.

Unul din cele mai rezonante nume din industrie, ARGO, a început simplu, în 1962, ca și companie care proiecta și fabrica transmisii și angrenaje pentru piața nord-americană. Pe atunci se numea Ontario Drive & Gear Ltd. (ODG) și fusese înființată în orașul canadian Kitchener, Ontario. Povestea XTV-urilor ARGO începe în 1967 cu dezvoltarea și fabricare unei transmisii speciale pentru Amphicat, un ATV amfibiu cu 6 roți și o caroserie care amintește de formele unei bărci. Dându-și seama de potențialul pieței, ODG a decis să-și prezinte propriul vehicul amfibiu cu 6 roți - denumit Argo.

În prezent, compania ARGO deține 3 fabrici în New Hamburg și continuă să fie un loc în care pasiunea și ingeniozitatea au dezvoltat generații întregi de vehicule off-road. XTV-urile ARGO sunt printre cele mai dure și rezistente vehicule, cu o capacitate impresionantă de a traversa toate tipurile de suprafețe dificile (inclusiv noroi, mlaștină, gheață sau zăpadă). Producând, inițial, pentru sectorul militar, ARGO s-a extins treptat și în sectorul utilitar, industrial și recreativ cu game variate de ATV-uri, SxS-uri și UTV-uri de putere.