DESPRE NOI

ASP Group East face parte din concernul internațional ASP Group Distributing – unul dintre cei mai mari distribuitori din industria powersportului, cu activitate în zona Centrală și de Est a Europei, precum și un important furnizor de piese de schimb și accesorii de înaltă calitate pentru ATV-uri, UTV-uri, snowmobile și motociclete.

Începând cu anul 2013, ASP Group East oferă în România o gamă largă de produse, de la ATV-uri, motociclete și vehicule amfibii, până la căști, echipamente de protecție, anvelope și jante, uleiuri și lubrifianți. Suntem importatori oficiali pentru ATV-uri & UTV-uri Polaris, motociclete Indian, ATV-uri Linhai, TGB & Access Motor, XTV-uri Argo, scutere electrice Yadea, căști LS2, piese de schimb, echipamente, accesorii originale și aftermarket.

Numărându-ne printre liderii industriei powersport din România, oferim un portofoliu extins de produse multibrand ce include peste 25 de mărci de accesorii recunoscute la nivel mondial, vândute prin intermediul rețelei noastre de distribuție care numără 2 centre proprii în București și Cluj, dar și peste 50 de dealeri independenți autorizați din toată țara. Cele mai multe dintre produsele oferite provin din depozitul nostru central din București, astfel încât putem garanta cel mai scurt timp de livrare.

Totodată, în urmă cu 4 ani am început procesul de creștere și extindere internațională, când am devenit distribuitorul exclusiv al produselor POLARIS și INDIAN în România, Bulgaria și Republica Moldova.


DEVINO PARTENERUL NOSTRU

Rețeaua noastră de distribuție reprezintă un factor cheie în succesul nostru. Drept urmare, investim în relații profesionale pe termen lung, construite pe încredere reciprocă. Credem că numai o bună colaborare cu partenerii noștri conduce la îndeplinirea obiectivelor comune, pe de o parte, și la satisfacerea clienților finali, pe de altă parte.


Dacă ești interesat să devii partenerul nostru de afaceri sau dorești mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail office@aspgroup.ro sau să te înregistrezi la secțiunea B2B din magazinul nostru online www.aspshop.ro. Un reprezentant ASP Group East te va contacta în curând și îți va transmite toate informațiile suplimentare de care ai nevoie.