xrw racing parts accesorii

Componentele de Curse XRW

Componentele de curse XRW se numara printre produsele cele mai rezistente pentru ATV-uri de curse si pentru SSV-uri.

Reputatie de neegalat, robustete  extrema si greutate redusa datorita utilizarii doar a aliajelor din aluminiu de inalta rezistenta din industria aerospatiala si a polietilenei HDPE de inalta densitate usoara si rezistenta . Produsele XRW sunt utilizate de soferii de curse de top din SUA si din Europa pentru a-si proteja masinile in timpul curselor, pe terenuri accidentale, pentru a face fata celor mai puternice impacturi. Componentele de curse XRW - produse de cea mai buna calitate pentru profesionisti

bumpere xrw

BARE DE PROTECTIE PENTRU ATV-URI SI SSV-URI

Protejati-va ATV-urile si SSV-urile cu barele de protectie XRW Racing! Construite sa reziste si sa aiba un aspect excelent, oferta noastra include o gama larga de bare de protectie fata si spate de diferite forme si cu diferite design-uri. Extrem de robuste datorita aliajului de aluminiu usor dar puternic pentru aviatie 6060-T5 sau fabricate din fibra de carbon usoara si incredibil de rezistenta. Finisate cu un strat de acoperire atractiv din aluminiu periat sau din pulbere neagra, barele satisfac cele mai inalte criterii de design de top. Va oferim bare de protectie XRW Racing fata si spate pentru cele mai populare ATV-uri si SxS ARCTIC CAT CAN-AM, Yamaha, Suzuki, Polaris, KTM si Kawasaki. 


BARE DE SUPORT PENTRU PICIOARE PENTRU ATV-URI SPORTIVE SI SSV-URI

Barele de suport pentru picioare XRW Racing de inalta calitate sunt oferite in trei linii de modele:
Basic - Linia modelului de baza a barelor de suport pentru picioare XRW Racing. Fabricate din aliaj de aluminiu sudat TIG usor dar puternic pentru aviatie 6060, nici chiar barele de suport pentru picioare modelul de baza XRW nu fac rabat de la calitate si protectie.
Racing R1 - Barele de suport pentru picioare de inalta calitate pentru curse, fabricate din aliaj de aluminiu tratat termic pentru aviatie 6060, cu sudura TIG.
Q1 - Bare de suport pentru picioare XRW Racing de calitate superioara pentru competitii serioase si pentru cele mai solicitante conditii. Rezistenta sporita datorita aliajului de aluminiu tratat termic pentru aviatie 6060. Curele reglabile, suporturi pentru picior detasabile.
Oferim bare de suport pentru picioare din aluminiu XRW pentru cele mai populare ATV-uri si  SxS ARCTIC CAT, CAN-AM, YAMAHA, SUZUKI, POLARIS, KTM si KAWASAKI.

BARE DE SUPORT PENTRU PICIOARE
scuturi atv ssv xrw

SCUT DE SASIU PENTRU ATV-URI SI SSV-URI

Cele trei linii de modele de placi de sasiu XRW Racing includ:
PHD brate de protectie spate - Protectia perfecta pentru bratele din spate ale SSV-urilor realizata din polietilena PHD 300 de inalta densitate . grosime 12mm / 18mm, instalare usoara.
Kit protectii din aluminiu - Seturi complete de placi de sasiu pentru ATV-uri / SSV-uri realizate din aliaj de aluminiu special intarit 6060 pentru aviatie cu tratament T5. Grosime 5mm, finisaj natural din aluminiu.
Kit protectie PHD - Seturi complete din placi de sasiu pentru ATV-uri / SSV-uri, fabricate din polietilena PHD 300 de inalta densitate, grosime 8mm.
Capace de disc PHD - Protectie eficienta a discului de frana posterior realizata din polietilena PHD 300 de inalta densitate. Atasate cu ajutorul unei placi robuste din inox, aceste capace indeplinesc toate regulile in materie de curse si de competitii  .

APARATOARE DE VANT PENTRU SSV-URI

Fabricate din policarbonat de mare rezistenta, aparatoarele de vant XRW sunt durabile si in acelasi timp practice. Va oferim aparatoare de vant Complete, Semi si Joase pentru cele mai populare SSV-uri ARCTIC CAT, CAN-AM, POLARIS si YAMAHA. 

parbriz xrw
PLAFOANE SI USI XRW PENTRU SSV-URI

PLAFOANE SI USI PENTRU SSV-URI

Plafoane din aluminiu pentru SSV-uri - plafoanele usoare si durabile XRW Racing va vor oferi protectie dumneavoastra si pasagerului de alaturi nu doar impotriva soarelui, dar si cand lucrurile nu merg bine. Fabricate din aliaj de aluminiu intarit tratat termic pentru aviatie 6060 cu tratament T5, grosime 2,5mm, finisaj negru. Va oferim plafoane pentru cele mai populare SSV-uri ARCTIC CAT, CAN-AM, POLARIS si YAMAHA.

PLAFOANE SI USI PENTRU SSV-URI

Plafoane din aluminiu pentru SSV-uri - plafoanele usoare si durabile XRW Racing va vor oferi protectie dumneavoastra si pasagerului de alaturi nu doar impotriva soarelui, dar si cand lucrurile nu merg bine. Fabricate din aliaj de aluminiu intarit tratat termic pentru aviatie 6060 cu tratament T5, grosime 2,5mm, finisaj negru. Va oferim plafoane pentru cele mai populare SSV-uri ARCTIC CAT, CAN-AM, POLARIS si YAMAHA.

Usi pentru SSV-uri - Adaugati stil SSV-ului Dvs.! Masina Dvs. poate fi de acum chiar mult mai racoroasa si mai sigura cu noile usi XRW din aluminiu usor si durabil. Usile, potrivite atat pentru condusul in timpul curselor cat si pentru condusul de agrement, sunt realizate din aliaj de aluminiu special intarit polisat sau negru tratat termic pentru aviatie. Va oferim usi din aluminiu XRW pentru cele mai populare SSV-uri ARCTIC CAT, CAN-AM, POLARIS si YAMAHA.

PLAFOANE SI USI XRW PENTRU SSV-URI
ACCESORII XRW

ALTE ACCESORII XRW RACING

Bare de prindere - Fabricate din tub din aliaj de aluminiu tratat termicT6 6060 Ø 27x3 mm, cu sudura TIG, cu finisaj din aluminiu polisat. Suporturile pentru placutele cu numere se vand separat.
Distantiere de roti - Distantierele de roti XRW sunt concepute sa confere ATV-ului Dvs. o pozitie mai larga pentru o stabilitate de neegalat. Fabricate din aliaj de aluminiu special intarit 6060 cu tratament T6, distantierele de roti XRW sunt construite sa reziste. Greutate redusa de doar 1,3 kg/set.