symtec heat demon accesorii

Symtec - Heat Demon

Nu permiteti vremii reci sa va strice calatoria! Incalzitoarele Heat Demon pentru manere de motociclete si ATV-uri, scaunele incalzite, vestele, incalzitoarele pentru picioare si alte accesorii incalzite ofera o experienta placuta in timpul condusului in conditii de vreme rece. Cand manusile groase, jachetele de iarna si cele trei perechi de sosete nu va sunt suficiente, accesoriile American Symtec Inc. va fac plimbarea pe vreme rece placuta si agreabila.

symtec heat demon incalzitoare manere ghidon

MANERE INCALZITE

Manerele incalzite Heat Demon pentru ATV-uri sunt cele mai avansate din domeniu. Ofera cea mai usoara instalare si cea mai buna generare de caldura la cel mai mic consum de putere de pe piata. Manerele incalzite pentru ATV-uri Symtec au fost concepute pentru a va mentine mainile si degetele calde in timp ce conduceti sau in timp ce lucrati in conditii de vreme rece, cu un kit de incalzire maner si degete usor de instalat care nu necesita nici un fel de adezivi. Datorita design-ului inovator al manerelor incalzite pentru ATV-uri Symtec, puteti controla nivelul dorit de caldura cu ajutorul unei unitati de control al caldurii cu patru zone si cu ajutorul unui LED care are o intensitate reglabila pentru functionare pe timp de zi si pe timp de noapte.

Manerele incalzite Harley Davidson sunt concepute pentru a oferi un aspect extraordinar, un stil excelent si confort maxim in timpul condusului. Elementele de incalzire se afla in interiorul barelor si incalzesc din interior spre exterior.


INCALZITOARE PENTRU SCAUN

Condusul in conditii de caldura sporita incepe de jos. Cand temperatura scade, extindeti-va calatoria cu confortul si caldura oferite de sistemul de scaune incalzite oferit de Heat Demon usor de instalat si bucurati-va de condusul pe timp de iarna. Orice tip de condus, orice scaun, orice stil - Incalzitoarele de scaun Demon Seat ofera o experienta extrem de confortabila cu ajutorul scaunelor incalzite. Incalzitoarele de scaun universale inovatoare din fibra de carbon se instaleaza cu usurinta oferind caldura conducatorilor de ATV-uri, UTV-uri, snowmobile si motociclete.

incalzitor pentru scaun symtec

CONTROLERE CU DOUA SI CU PATRU ZONE

Kiturile Heat Demon cu controlere cu doua zone controleaza manerele incalzite si incalzitorul de degete. Cu ajutorul controlerului cu patru zone, puteti controla manerele incalzite si incalzitorul de degete, precum si doua accesorii suplimentare incalzite precum un scaun incalzit sau incalzitoarele de bocanci.

INCALZITOARE DE BOCANCI, IMBRACAMINTE INCALZITA

Vestele incalzite si incalzitoarele pentru picioare Head Demon folosesc cele mai moderne materiale de inalta tehnologie cu elemente de incalzire din fibra de carbon pentru a va asigura confortul si caldura pe intreaga durata a condusului. Concepute sa ofere confort, stil si durabilitate, cu elemente de incalzire de inalta  tehnologie din fibra de carbon, va asigura un confort sporit cand va aflati pe trasee pe zapada si va fac mai placuta calatoria pe timp de iarna. Avand un design rezistent la apa cu circuit cu microprocesor pentru controlul precis al temperaturii - produsele Heat Demon nu utilizeaza NICIODATA rezistori sau reostaturi. Ideal pentru vanatori, fermieri, activitati invernale si pentru orice fel de calatorie pe timp de iarna cu ATV-ul/UTV-ul, motocicleta si snowmobilul.

symtec heat demon