Sunf

Sun-F este un producator mondial al unei game largi de anvelope pentru ATV-uri, Side-by-side, Go-karts si Dirtbikes. Sprijinit de tehnologie de productie si cea de fabricatie moderne. Sun-F testeaza continuu si imbunatateste calitatea anvelopelor pe piste de curse si gama larga de pneuri. Sun-F sunt furnizori OEM pentru multi alti producatori ATV uri, Go-Kart si Scooter si ofera pneuri proprii pentru clientii din intreaga lume. Gama Sun-F dezvolta in mod continuu anvelope la cel mai inalt nivel de durabilitate si tractiune pentru a raspunde cerintelor clientilor. Indiferent daca conduceti un ATV, Side by Side sau Dirtbike, Sun-F va ofera pneuri care indeplinesc sau depasesc nevoile dvs. la cel mai mic pret garantat!

Anvelope pentru ATV-uri utilitare

Scopul nostru este de a proiecta anvelope pentru UTV-uri si ATV-uri utilitare care pot face fata oricarei provocari. De la teren accidentat la namol si pietris, de la uscat la umed, asiguram performante in diverse conditii. Intelegem ca durabilitatea este la fel de importanta ca si tractiunea. Toate anvelopele ATV Sun-F utilizeaza mai multe straturi de lunga durata. 

anvelope atv utilitare sunf
anvelope atv sport sunf

Anvelope pentru ATV-uri sport

Primul lucru pe care veti dori sa-l aveti, intotdeauna, in stare perfecta pe ATV-urile dvs sportive, sunt anvelopele de teren, de curse si anvelopele pentru toate tipurile de terenuri. Puteti alege 4- 6- 8 straturi cu compusi standard sau mediu-dur, toate anvelopele avand cele mai competitive preturi.