linhai logo

Linhai

ASP Group East - distribuitor oficial Linhai in Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Istoria brandului Linhai a inceput in 1956 in orasul Taizhou, provincia Jiangsu, China, fiind cel mai vechi producator chinez de motoare de capacitate mica. In 1994, Jiangsu Linhai Group a semnat un acord cu binecunoscutul producator de motociclete si ATV-uri Yamaha Motor, iar noul parteneriat Jiangsu Linhai - Yamaha Motor a condus la imbunatatirea tehnologiei folosite si la cresterea performantelor si calitatii produselor.

Cu un centru tehnologic pentru intreprinderi, un centru national de cercetare postdoctorala, sisteme de fabricatie de top formate din peste 40 de linii de productie specializate, precum si o echipa de peste 1600 de angajati cu expertiza in domenii si industrii multiple, compania Linhai produce anual peste 1,5 milioane de motoare. Printre principalele produse Linhai se numara: ATV-uri și UTV-uri, motoare de capacitate mica, motociclete, scutere, biciclete electrice, utilaje forestiere, masini de stingere a incendiilor, echipamente de gradinarit si sisteme de irigatii pentru terenuri de sport.

Incepand din anul 2001, Linhai a intrat pe piata ATV-urilor, ajungand in prezent sa produca peste 500.000 de unitati pe an. ATV-urile Linhai au fost primele ATV-uri inmatriculabile din Romania si, totodata, cele mai bine vandute ATV-uri, succesul lor datorandu-se in cea mai mare parte raportului foarte bun calitate/pret.