accesorii atv kimpex

Kimpex

Echipamente si accesorii ATV / UTV, cutii de depozitare, bare de protectie si aparatori plus alte accesorii pentru ATV-ul Dvs.
Kimpex este un furnizorul si distribuitorul de top de pe piata aftermarket de piese si accesorii pentru ATV-uri/UTV-uri. Gama noastra larga de accesorii Kimpex include cutii de depozitare pentru ATV-uri, bare, suporturi pentru picioare pasageri, aparatori de noroi, bare de protectie fata si spate, accesorii incalzite si multe altele. Accesoriile Kimpex pentru ATV-uri garanteaza o calitate inalta, precizie de fabricatie si o valoare de durata.

accesorii atv utv kimpex

CUTII DE DEPOZITARE PENTRU ATV-URI

In ATV-uri nu este niciodata suficient de mult spatiu de depozitare. Oferim o gama larga de cutii Kimpex pentru portbagaje de ATV-uri si de cutii de transport inclusiv cutii pentru ATV-uri cu scaun de pasager. Cutiile Kimpex pentru ATV-uri cu sistem de blocare sunt pregatite pentru a face fata oricaror  impacturi provocate de abuzurile offroad, va pastreaza echipamentul uscat si pot fi utilizate ca scaun pentru pasager, cu spatar confortabil.

BUMPERE SI APARATORI DE PROTECTIE

Barele si aparatorile de protectie Kimpex va vor proteja ATV-ul, farurile si stopurile de obstacolele prezente pe traseu sau cand lucrati in padure. Oferim bare de protectie fata si spate de mare putere pentru a va proteja ATV-ul pe offroad sau in curse.  Aparatorile inovatoare Kimpex de aripa spate cu suporturi pentru picioare pasageri reprezinta solutii unice si practice atunci cand calatoriti in doi, pentru a proteja aparatorile de noroi din spate, oferind in acelasi timp suport pentru picioarele pasagerului.

accesorii atv utv kimpex
accesorii atv utv kimpex

APARATORI DE ARIPA

Aparatorile de aripa de inalte calitate si extensiile de aripi ofera o protectie suplimentara impotriva apei si noroiului. Aparatorile de aripa realizate din polietilena HDPE durabila ajuta la protejarea ATV-ului dvs. impotriva molozului proiectat, au un aspect elegant si pe langa protejarea conducatorilor si pasagerilor va protejeaza si ATV-ul impotriva deteriorarilor.