ITP - Tires

Jante si anvelope performante pentru ATV, UTV si Side-by-Side. Anvelope americane de off road pentru pilotii europeni de ATV. ITP este producatorul mondial de anvelope si jante de ATV / UTV din lume.

Anvelope ATV/Side x Side utilitare

Nici o alta componenta nu poate imbunatati tractiunea si manevrabilitatea ATV-ului dvs. la fel de mult ca un set de cauciucuri noi. Daca va inlocuiti anvelopele, puteti transforma ATV-ul dvs. de mare utilitate intr-un vehicul si cu aderenta pe cele mai inclinate suprafete. Anvelopele ITP de inalta performanta ofera o combinatie optima de directie si tractiune prin varietatea modelelor, de dimensiuni si caracteristici diferite care se vor potrivi oricarei marci de ATV. Dealerii nostri va vor ajuta sa alegeti anvelopele potrivite pentru vehiculul dvs., indiferent de model sau de suprafata terenului.

anvelope off road itp
anvelope sport atv itp

Anvelope ATV sport

Daca ATV-urile sport sunt preferatele dvs, anvelopele sunt primul lucru pe care trebuie sa-l configurati pentru viteze marite pe trasee off road, trasee motocross sau pe dune de nisip. Va oferim o selectie larga de anvelope pentru ATV-urile sport, cu diverse design-uri ale benzilor de rulare, compatibile cu toate tipurile de terenuri. Dealerii nostri va vor ajuta sa alegeti pneurile potrivite autovehiculului dvs., indiferent de suprafetele de teren sau utilizarea ATV-ului.

Jante ATV/Side x Side utilitare

Jantele marca ITP se bucura de o calitate excelenta, o constructie robusta si design atractiv, sunt, de asemenea, mai durabile decat cele originale. Acestea au, adesea, o compensare mai mare, ceea ce adauga stabilitate la ATV, prevenind fortarea ghidonului la curbe. Jantele ITP sunt considerate cele mai bune accesorii aftermarket din lume, fiind alegerea perfecta pe drumurile off road sau forestiere, daca doriti sa calatoriti cu ATV/UTV sau Side-by-Side.

ITP Beadlock System
Sistemul ITP Beadlock fixeaza bine cordul de cauciuc intre janta si anvelopa, astfel incat anvelopa sa ramana pe roata atunci cand se deplaseaza peste obstacole sau in momentul unui impact lateral, impiedicand alunecarea sau deteriorarea anvelopei si pierderea presiunii.

jante atv utilitar itp
jante atv sport itp

Jante pentru ATV sport

Utilizate de catre riderii profesionisti din intreaga lume, jantele ITP de competitie reprezinta combinatia perfecta de design, inalta performanta, greutate redusa si robustete. Sunt mai eficiente si mai durabile decat orice janta de stoc. Acestea au adesea o compensare mai mare, ceea ce adauga stabilitate ATV-ului fara a forta ghidonul la viraje.

ITP Beadlock System
Sistemul ITP Beadlock fixeaza bine cordul de cauciuc intre janta si anvelopa, astfel incat anvelopa sa ramana pe roata atunci cand se deplaseaza peste obstacole sau in momentul unui impact lateral, impiedicand alunecarea sau deteriorarea anvelopei si pierderea presiunii.

ITP Tires

Fiind in afacere de peste 30 de ani, o gama larga de programe ITP includ modele de anvelope si jante premiate pentru  ATV/UTV-uri si Side-by-Side de competitie, sport si utilitare. ITP a combinat standarde ridicate de fiabilitate si rezistenta pentru a dezvolta cele mai dure si solide pneuri de pe piata. Anvelopele ITP sunt fabricate in SUA folosind cele mai noi tehnologii. 
ITP Tires produce numai anvelope pentru aplicatii ATV si UTV fiind puternic implicat si in competitii. Cauciucurile sunt compatibile cu orice suprafata de teren: cu mocirla, nisip sau roci.

In calitate de distribuitori oficiali ai anvelopelor si jantelor, oferim o gama larga de dimensiuni si stiluri: anvelope pentru toate suprafetele si utilizarile, anvelope de tip 2 pana la 8 straturi, anvelope pentru curse si anvelope pentru sarcini grele, anvelope pentru noroi , pietris sau zapada. 
ITP - alegerea de top pentru competitii, utilitate si hobby.

Despre ITP

Compania americana ITP este liderul mondial in productia de pneuri si jante aftermarket pentru ATV / UTV. Echipa de dezvoltare a petrecut nenumarate ore de testare atat in medii de laborator cat si in medii reale, pilotii de testare compara, evalueaza si selecteaza cei mai buni compusi, cele mai bune profiluri, toate intr-un efort de a va oferi cele mai bune anvelope cu tractiune ridicata, aderenta excelenta, mare predictibilitate, rezistenta superioara la punctie/intepare , abilitati ridicate de auto-curatare/descarcare si durabilitate de neegalat. Succesul anvelopelor ITP poate fi masurat prin numarul de victorii in diferite teste de comparatie si premii, prin nenumarate victorii pe pistele de curse din intreaga lume, dar mai ales prin popularitatea lor printre riderii ATV / UTV de zi cu zi.

Tehnologia anvelopei radiale

ITP a plasat anvelopele la noi standarde, deoarece tehnologia anvelopei radiale ofera o calitate uimitoare a calatoriei datorita peretilor laterali flexibili care absorb mai bine socurile din timpul mersului. ITP este cunoscut ca pionierul constructiei radiale la anvelopele pentru ATV. Motivul din spate este ca cauciucurile radiale ofera o tractiune mult mai buna pe o varietate de conditii de teren din cauza unei amprente mari la sol. Constructia radiala a devenit astazi un standard in fabricarea de pneuri de ATV-uri pentru ca ofera o serie de avantaje: pereti mai flexibili, astfel calatoria este mult mai confortabila, tractiune exceptionala, reducerea efortului depus de catre pilot/rider, control general imbunatatit si o mai buna absorbtie a socurilor. Anvelopele radiale tolereaza, de asemenea, sarcini ridicate laterale la inclinarea la viteza. Constructia radiala este utilizata, de exemplu, pe anvelope ITP Terra Cross, Mud Lite, Holeshot ATR, anvelope sport, de ex. Quad Cross MX, Holeshot GNCC si altele.