fox shox accesorii

Fox Shox

Amortizoarele de socuri premium pentru ATV-uri, SxS-uri si masini Off-road sport si utilitare Fabricate in SUA.
Cand doriti sa rulati cu cateva zecimi de secunda mai mult, adaugati mai multa putere motorului. Dar daca doriti sa eliminati secunde intregi din timpii dvs. de cursa, efectuati un upgrade al suspensiei. Aceasta Regula de Aer a Curselor spune totul. Amortizoarele de socuri  de inalta performanta nu reprezinta doar cheia pentru timpi de cursa mai rapizi, ci si catre o manevrare mai buna si o tractiune sporita. Timp de mai bine de trei decenii, FOX a fost liderul necontestat din industrie in ceea ce priveste proiectarea si dezvoltarea de amortizoare de socuri de inalta performanta si de suspensii de curse pentru ATV-uri, Motocross, automobile off-road, UTV-uri, camioane, SUV-uri, snowmobile si biciclete mountain bike. FOX Racing Shox - producator de suspensii de offroad premium.

amortizoare fox shox

Amortizoare ATV

Suspensia reprezinta factorul cheie pentru a va  spori viteza de virare si pentru a reduce timpii de cursa si  uzura anvelopelor. O suspensie corespunzatoare reduce in plus semnificativ oboseala mainilor in timpul cursei, precum si efortul suspensiei / componentelor de directie. Suspensiile de curse FOX si amortizoarele de socuri, produse lider pe piata, permit anvelopelor Dvs. sa  urmeze conturul terenului pe o perioada de timp mai indelungata decat cele ale concurentei, imbunatatind astfel tractiunea, anvelopele putand transmite mai bine forte de la accelerare, franare si virare. La suspensia ATV frontala Fox utilizeaza amortizoarele de aer unice si brevetate Float® care functioneaza perfect chiar si fara arcuri elicoidale grele. Asadar, amortizoarele de aer FOX sunt mult mai usoare decat bobinele dar   atenueaza in continuu orice din calea lor, de la cele mai mici  gropi de pe pista si pana la cele mai brutale impacturi de aterizare. Suspensia pentru ATV din spate trebuie sa faca fata unor impacturi mai mari decat capatul din fata, din acest motiv FOX utilizeaza in acest caz amortizoare cu arcuri pentru bobina. Atat amortizoarele Fox frontale cat si cele posterioare sunt complet reglabile pentru a va personaliza calatoria in functie de cerintele Dvs. individuale si pentru a va oferi o calitate inegalabila si performante superioare.

Amortizoare MX

Amortizoare FOX PODIUM RC premium complet reglabile oferite de liderul din industrie. Amortizoarele PODIUM® RC de inalta performanta ofera conducatorilor o performanta inegalabila precum si posibilitatea de a regla in mod fin la configurarea perfecta - mai rapid si mai usor decat oricand. Reglajele externe FOX permit conducatorilor sa selecteze in mod independent valoarea optima de compresie superioara si inferioara, controlul revenirii si controlul compresiei totale, in mod complet independent unul fata de celalalt.

amortizoare fox shox
fox shox amortizoare

AMORTIZOARE OFF-ROAD

Amortizoarele off-road Fox pentru curse imbunatatesc in mod substantial tractiunea si manevrabilitatea masinii. Amortizarea excelenta si constructia de capacitate grea asigura un contact mai indelungat al anvelopei cu solul, o  tractiune sporita, un condus mai usor si o mai buna stabilitate. Fox - lider in industrie in proiectarea si dezvoltarea de amortizoare de inalta performanta.

SERVICE SI COMPONENTE

Beneficiul suplimentar al amortizoarelor pentru curse Fox este acela ca acestea pot fi complet reconstruite si reparate pentru a oferi o durata de viata indelungata si permit reglari interne. Pe langa o buna disponibilitate a pieselor de schimb originale, este posibila repararea si revizia generala a oricarui amortizor FOX.

amortizoare fox shox
amortizoare fox shox


ACCESORII SI IMBRACAMINTE ORIGINALE

Oferta noastra de imbracaminte si accesorii originale Fox pentru viata de zi cu zi include hanorace de inalta calitate, bluze si jachete originale, palarii Fox Racing, sepci, brelocuri, ochelari, sticle de apa si alte accesorii Fox autentice din colectia oficiala Fox.  Luati-va imbracamintea Fox Racing Shox si faceti-va remarcati din multime !