Fasst

Vanzare si distributie de ghidoane FLEXX brevetate antivibratii si cu absorbtie a socurilor
Ghidoanele Flexx pentru ATV-uri de curse / motocross cu Sistem Flexx unic brevetat, ofera cel mai confortabil mod de a conduce eliminand practic vibratiile transferate mainilor, bratelor, coatelor si umerilor in timpul condusului. Nici un alt sistem de ghidoane existent pe piata nu poate oferi acelasi nivel de confort si siguranta ca Ghidoanele Flexx. Sistemul Ghidoanelor Flexx poate fi reglat in ceea ce priveste rigiditatea, prin intermediul elastomerilor care pot fi inlocuiti. Ghidoanele Flexx sporesc nivelul de control, reduc obosirea periculoasa a mainilor si va permit sa conduceti timp mai indelungat, intr-un ritm mai rapid si cu un control sporit.

Ce anume sta la baza Sistemului de Ghidoane FLEXX?
Ghidoanele Flexx au fost concepute la origine pentru a absorbi impactul catastrofal al aterizarilor dure sau al salturilor sau al intrarii rotilor intr-o groapa mare. In timpul deplasarii, acestea reduc semnificativ vibratiile si socurile care sunt transferate asupra mainilor, bratelor, coatelor si umerilor Dvs., permitandu-va o miscare controlata, consistenta si naturala a bratelor care complimenteaza suspensia. Inaltimea ghidonului poate fi modificata prin intermediul distantierelor prevazute, creand astfel inclinatia perfecta si controlul deplasarii in functie de preferintele Dvs. specifice. Elastomerii interschimbabili permit adaptarea inclinatiei barei in functie de cerintele Dvs.

Avantajele Sistemului Ghidoanelor Flexx
Reduc considerabil vibratiile datorita interferentei dintre aluminiu (materialul din care este realizat ghidonul) si cauciuc (elastomer flexibil). Absorbtia socurilor reduce impactul transferat conducatorului, diminuand efortul bratului si oboseala. Datorita faptului ca permite doar indoirea in acelasi plan ca cel al suspensiei frontale, Sistemul de Ghidoane elimina efectul umflaturilor, gropilor si aterizarilor dificile fara a compromite controlul si precizia directiei. Sistemul Ghidoanelor Flexx este realizat exclusiv din aluminiu din seria 7000, utilizand tehnologia CNC de ultima generatie. Tolerantele stricte sunt verificate de multe ori pentru a asigura ca fiecare componenta a Sistemului de Ghidoane Flexx este realizata cu o precizie de neegalat.


atv access motor

GHIDOANE FASST FLEXX

Nici un alt ghidon de pe piata nu va poate oferi performanta si confortul oferit de Ghidoanele brevetate Fasst Flexx. Sistemul de Ghidoane Fasst Flexx ofera cea mai confortabila calatorie posibila, elimina in mod semnificativ vibratiile si reduce durerea articulatiilor, efortul bratului si oboseala mainii care nu este doar neplacuta si dureroasa, ci si periculoasa pentru conducatorii de pe pistele hobby si pro. Ghidonul se inconvoaie in acelasi plan ca si suspensia frontala, permitandu-va o miscare naturala a bratelor care complimenteaza suspensia. Conducatorul poate controla in plus rigiditatea Ghidonului Fasst Flexx, schimbandu-i elastomerii si modificand inaltimea manerului prin mutarea distantierelor la nivelul dorit.

Ghidoanele Flexx sunt extrem de populare nu doar in randul conducatorilor hobby si de curse, ci si in randul conducatorilor care sufera de artrita, care au fost sau care urmeaza sa fie supusi unor interventii chirurgicale la maini, incheieturi, brate sau umeri. Confortul conducatorului este imbunatatit foarte mult, in special in cazul curselor dure sau al condusului timp de mai multe zile.


Oferta noastra de ghidoane FASST include bare antivibratii pentru pasageri din vehicule de tipul Side-by-side, pentru a reduce oboseala si durerea cauzata de socurile si vibratiile transferate asupra mainilor, incheieturilor, coatelor sau umerilor pasagerului.


ACCESORII FLEXX

Oferta noastra de Accesorii Fasst include elastomeri de schimb pentru reglarea rigiditatii ghidoanelor, suporturi multicolore pentru bare, seturi de intretinere si reparatii, console de montare amortizor de directie din aluminiu si multe altele.

sport atv access motor