Comeup

Vanzarea si Distributia de troliuri pentru ATV / UTV de inalta calitate, de la principalul producator de troliuri.
Un troliu fiabil pentru ATV-uri este o necesitate absoluta pentru orice conducator de ATV care doreste sa exploreze terenuri dificile. Troliul va va ajuta in cazul in care urcati un deal si realizati ca nu veti putea reusi sa faceti acest lucru; troliul este singura cale prin care va puteti trage pe Dvs. si pe colegul dvs. cand ATV-ul ramane blocat in noroi. Pana si cel mai bun ATV va ramane blocat uneori.

atv access motor

TROLIURI DE ATV SI UTV

Un troliu fiabil este o necesitate absoluta pentru orice rider de ATV sau UTV care doreste sa exploreze terenuri dificile. Troliul va va ajuta in cazul in care urcati un deal si realizati ca nu veti putea reusi sa faceti acest lucru; troliul este singura cale prin care va puteti trage pe dvs. si pe colegul dvs. cand ATV-ul ramane blocat in noroi. Chiar si cel mai bun ATV va ramane blocat uneori. Troliurile cu capacitatea de 680 kg sunt potrivite doar pentru ATV-urile mai mici si mai usoare sau pentru controlul plugului de zapada; pentru majoritatea ATV-urilor / UTV-urilor utilitare veti avea nevoie de troliuri cu putere de tragere de 1360 kg si mai mult. Cand alegeti troliul pentru ATV amintiti-va ca greutatea totala a ATV-ului dvs., cu accesorii incluse, poate fi inmultita cu efectul de aspiratie al noroiului adanc din groapa, astfel incat troliul dvs. va fi nevoit sa munceasca mai mult.

ACCESORII TROLIU

Oferta noastra de accesorii pentru troliuri nou lansate include role, pulii, telecomenzi, curele de fixare cu clichet, franghii de rezerva din otel si sintetice, seturi de montare, piese de schimb pentru troliuri si seturi de montare pentru troliurile concepute pentru modele ATV/UTV specifice.

sport atv access motor