big gun exhausts evacuari asp group

BIG GUN EXHAUSTS

Big Gun este unul dintre cei mai importanti producatori de esapament ATV, Motocross, UTV si Side-by-Side in SUA. Premium Racing Slip-On, sisteme de evacuare complete si Controlere / Tunere electronice de injectie a combustibilului TFI pentru a creste puterea, cuplul si performanta.

ASP Group este distribuitorul oficial al brandului american Big Gun Exhaust, fiind specializat in dezvoltarea si fabricarea de esapamente de inalta performanta sportiva si de curse pentru Motocross, ATV, UTV si SXS, precum si controlere de combustibil TFI Power Box pentru reglarea usoara a hartilor de combustibil.

Big Gun are unele dintre cele mai bune sisteme de evacuare din industria ATV / UTV. Amortizoarele Big Gun si sistemele de evacuare complete, maresc performanta si cuplul, economisesc greutate si adauga un aspect de curse.

evacuare big gun

Sistem de evacuare pentru Side-by-side si ATV-uri

Pentru riderii care doresc sa obtina performante maxime de la masinile lor, nu exista o modalitate mai buna de a realiza acest lucru decat, prin instalarea unui sistem complet de evacuare, care include capace, conducte medii si varfuri de evacuare. Sistemul de evacuare complet scade si greutatea inutila a ATV-ului sau Side-by-Side. Cu evacuarea Big Gun, puteti reduce si nivelul de zgomot cu pana la 6 dB utilizand piese Vortex Quiet.


Evacuare MX

Cea mai rapida si usoara modalitate de a obtine multa putere, este montarea unui sistem de evacuare tunat.
Big Gun ofera sisteme MX Slip-ons si sisteme complete de evacuare cu castiguri mari de putere. Sistemele de evacuare Big Gun sunt semnificativ mai usoare decat cele clasice, imbunatatesc puterea si cuplul si permit reducerea nivelului zgomotului de evacuare cu pana la 6 dB cu insertii Vortex. 
Big Gun - sisteme de evacuare premium fabricate in SUA.

evacuare big gun
evacuari big gun

Controler de alimentare cu combustibil Power Box

Atunci cand instalati o evacuare aftermarket, este necesara o reglare corespunzatoare. Big Gun Power Box este un controler de alimentare cu combustibil plug-and-play care va permite sa va potriviti in mod corespunzator motocicleta injectata cu combustibil, ATV sau Side x Side in doar cateva minute. Instalarea unei cutii de alimentare va permite sa profitati la maximum de evacuarea aftermarket si acceleratia rapida. Big Gun Power Box va ajuta sa remediati problema dificila care se intalneste atunci cand instalati o evacuare mai mare si este programata in prealabil cu o setare de mijloc care se afla deja in ea, ceea ce usureaza instalarea si deplasarea.

Despre Brand

Big Gun Exhausts a fost fondata in anul 1997 de catre triplul campion national la categoria 4 timpi, Mike Young. El a acumulat experienta din munca acestuia pe trasee si a folosit-o in scopul creerii sistemelor de evacuare performante si de calitate pentru piata MX si ATV, un eventual Side x Side si Street. Big Gun Exhaust are toata productia si fabricarea sub acelasi acoperis, in frumosul oras Corona din California. Aici cunoaste cel mai mare succes  din istoria companiei.
Big Gun Exhausts se straduieste constant, sa ramana in fruntea competitiei si sa va furnizeze cele mai bune produse si servicii pentru satisfactia dumneavoastra. Pe pista, in offroad sau pe strazi - Big Gun Exhausts va ofera stil, sunet si performanta.