Access Motor ATV

Access Motor

ASP Group East - distribuitor oficial Access Motor in Romania

Access Motor este un important producator de ATV-uri din Taiwan, a carui activitate, inceputa inca din 2003, se bazeaza pe fabricarea de ATV-uri de inalta calitate, quad-uri, biciclete si motoare. In plus, compania proiecteaza si produce componente si ansambluri OEM pentru alti producatori din industria powersportului, produsele Access Motor fiind distribuite in intreaga lume, inclusiv pe pietele americane si europene.

Access Motor detine un centru modern de cercetare si dezvoltare si doua linii de asamblare moderne, cu un control al calitatii foarte strict. Fiecare nou ATV este supus unor testari riguroase atat in bancul de testare profesional, cat si in teren, fiecare componenta fiind verificata pentru a asigura cele mai inalte standarde de putere, viteza, acceleratie si franare.

Popularitatea ATV-urilor Access Motor se datoreaza designului inovator, manevrabilitatii superioare si fiabilitatii excelente, precum si raportului calitate/pret excelent.

atv access motor

ATV-uri utilitare

ATV-urile Access Motor sunt vehicule off-road versatile, cu dotari complete care garanteaza fiabilitatea, manevrabilitatea si performanta pe orice tip de teren, indiferent de anotimp. Aceste ATV-uri reprezinta atat o solutie de relaxare la vanatoare, la plimbare impreuna cu prietenii, pe carari de munte sau pe trasee off-road amenajate, cat si o solutie capabila pentru munca zilnica in gospodarie sau ferma.

quad Access Motor

Quad-uri

ATV-urile sport Access Motor si-au castigat o reputatie excelenta ca vehicule de curse rapide si fiabile, datorita nenumaratelor victorii in competitiile sportive. 

Quad-urile imbina puterea cu manevrabilitatea usoara, in timp ce sasiul larg, cu centrul de greutate scazut, asigura o stabilitate excelenta. 

Atv copii Access Motor

ATV-uri pentru juniori

Copiii iubesc adrenalina si odata ce au explorat off-road-ul, nu vor uita niciodata acel sentiment. ATV-urile Access Motor pentru copii se numara printre cele mai populare si de succes ATV-uri de copii din lume. Viitorii campioni pot alege de la modele de 50 cc, mult mai stabile decat oricare alt ATV pentru copii, cu numeroase elemente de siguranta, centru de greutate redus si pornire electrica, pana la modele de curse tunate din fabrica, motoare puternice, capabile sa castige orice competitie.

piese de schimb ATV

Service si piese de schimb

Va oferim servicii de intretinere, diagnosticare si reparatii pentru toate produsele comercializate de noi, in conformitate cu regulile impuse de producatori. Detinem permanent un stoc extins de piese de schimb si accesorii in depozitul nostru din Bucuresti, astfel incat sa le putem livra in cel mai scurt timp posibil. Atunci cand cumparati piese de schimb si accesorii originale, puteti fi sigur ca acestea sunt concepute exact pentru ATV-ul dumneavoastra si ii pot asigura acestuia o functionare corecta si indelungata.