Vom avea în continuare grija de datele tale personale :)
Salut!

Începând cu 25 mai, a intrat în vigoare pe teritoriul Uniunii Europene un nou regulament general privind protecția persoanelor fizice în legătura cu prelucrarea datelor cu caracter    personal (GDPR). Acesta se aplica organizatiilor de orice dimensiune si din orice domeniu. ASP GROUP Romania a avut grija de datele tale personale pâna acum si va avea grija în continuare. Vom face asta în continuare si te asiguram ca stim cât de important este 

privacy-ul atât pentru noi cât si pentru tine!.

CE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE

Trebuie sa stii ca exista doua tipuri de informatii pe care le colectam despre utilizatorii nostri:

     a) "Informatii cu caracter personal" - acele informatii care te pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele tale, numarul de telefon, adresa postala sau adresa de email.

b) "Informatii ce nu te pot identifica personal" - informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesezi serviciile noastre, dar care nu te identifica personal. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre tine, istoricul tranzactiilor, adresa IP, informatii despe conexiunea ta la Internet etc.

Afla mai multe informatii despre GDPR aici.

In acest context, te rugam sa completezi formularul de mai jos si sa ne transmiti optiunea ta, prin apasarea butonului Trimite din josul paginii.