DESPRE NOI

ASP Group este cel mai mare  distribuitor de ATV uri, UTV uri, Side-by-Side, furnizor en-gros și comerciant oficial al pieselor și accesoriilor pentru ATV uri și motociclete de înaltă calitate din Europa Centrală și de Est.

ASP Group este distribuitorul oficial  Textron, TGB, Access Motor și Linhai ATV / UTV / Side-by-sides, e-scutere Yadea și snowmobile Arctic Cat din Europa Centrala si de Est, fiind partenerul a peste 25 de importanti producatori din domeniu.

Cu o abordare onesta si servicii profesionale, ne-am consolidat o pozitie puternica si stabila pe piata romaneasca unde asiguram, mereu, clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate, intotdeauna testate de echipa noastra, oferind si clientilor nostri posibilitatea de a testa.

Ca distribuitor, ASP GROUP coopereaza cu peste 400 magazine de retail din Europa, scopul principal fiind satisfactia clientilor nostri,  onestitatea in afaceri, grija pentru calitatea produselor, viteza si profesionalismul serviciilor oferite.


O intreaga gama de ATV-uri, piese de schimb, accesorii originale sau after-market importate sunt în stoc, la cerere, in depozitul nostru central din Bucuresti, astfel încât să putem garanta cel mai scurt timp de livrare. Cele mai importante modele de ATV uri din gama noastra de produse, se pot testa gratuit la dealerii nostri inainte de achizitie pentru a va putea convinge de calitatea lor. Un alt serviciu oferit de noi este montajul gratuit al accesoriilor pe care le achizitionati din magazinele sau de la dealerii nostri.

Speram sa va fi convins ca intreaga noastra gama de produse si servicii, reprezinta cea mai solida carte de vizita, reusind sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania prin mentinerea si castigarea tot mai multor clienti.

DEVINO DEALER ASP

Daca sunteti interesat sa deveniti dealerul / partenerul nostru de afaceri, va rugam mai intai sa va inregistrati la sectiunea B2B in magazinul nostru online www.aspshop.ro . Un reprezentant in vanzari va va contacta in cel mai scurt timp. Multumim pentru interes.