DESPRE NOI

ASP Group East face parte din concernul international ASP Group Distributing – unul dintre cei mai mari distribuitori din industria powersportului, cu activitate in zona Centrala si de Est a Europei, precum si un important furnizor de piese de schimb si accesorii de inalta calitate pentru ATV-uri, UTV-uri, snowmobile si motociclete.

Incepand cu anul 2013, ASP Group East ofera in Romania o gama larga de produse, de la ATV-uri, motociclete si vehicule amfibii, pana la casti, echipamente de protectie, anvelope si jante, uleiuri si lubrifianti. Suntem importatori oficiali pentru ATV-uri & UTV-uri Polaris, motociclete Indian, ATV-uri Linhai, TGB & Access Motor, XTV-uri Argo, scutere electrice Yadea, casti LS2, piese de schimb, echipamente, accesorii originale si aftermarket.

Numarandu-ne printre liderii industriei powersport din Romania, oferim un portofoliu extins de produse multibrand ce include peste 25 de marci de accesorii recunoscute la nivel mondial, vandute prin intermediul retelei noastre de distributie care numara 2 centre proprii in Bucuresti si Cluj si peste 50 de dealeri independenti autorizati din toata tara. Cele mai multe dintre produsele oferite provin din depozitul nostru central din Bucuresti, astfel incat putem garanta cel mai scurt timp de livrare.

Totodata, in urma cu 4 ani am inceput procesul de crestere si extindere internationala, cand am devenit distribuitorul exclusiv al produselor POLARIS si INDIAN in Romania, Bulgaria si Moldova.


DEVINO PARTENERUL NOSTRU

Reteaua noastra de distributie reprezinta un factor cheie in succesul nostru. Drept urmare, investim in relatii profesionale pe termen lung, construite pe incredere reciproca. Credem ca numai o buna colaborare cu partenerii nostri conduce la indeplinirea obiectivelor comune, pe de o parte, si la satisfacerea clientilor finali, pe de alta parte.


Daca esti interesat sa devii partenerul nostru de afaceri sau doresti mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail office@aspgroup.ro sau sa te inregistrezi la sectiunea B2B din magazinul nostru online www.aspshop.ro. Un reprezentant ASP Group East te va contacta in curand si iti va transmite toate informatiile suplimentare de care ai nevoie.