Yadea

Yadea este lider de piata in productia de motociclete, biciclete si scutere cu motor electric. Ca cel mai mare producator de vehicule electrice cu doua roti din lume, Yadea doreste sa protejeze ecosistemul, evitand poluarea si degradarea naturii. Scuterele electrice sunt la preturi rezonabile, ecologice, avansate din punct de vedere tehnologic si gata sa joace un rol tot mai important in mobilitatea urbana.
atv arctic cat textron

E-SCOOTER YADEA

Scutere electrice Yadea - reprezinta solutia moderna pentru oamenii moderni. Scuterele electrice Yadea sunt ecologice si cu greutate redusa, au design atractiv, manevrabilitate usoara si sunt, de asemenea, foarte usor de utilizat in traficul urban. Acestea pot fi incarcate pur si simplu prin conectarea la orice priza standard, sau bateria poate fi usor demontata si incarcate acasa.

C-LINE

Primul e-scuter inteligent. Designul optimizat este atat modern, cat si practic. Acest scuter este considerat economic si eficient datorita pachetului de acumulatori litiu-ion de mare capacitate Phylion sau Panasonic. Yadea C-line este un vehicul accesibil oricarui buzunar, prietenos cu mediul inconjurator si eficient din punct de vedere al costurilor pentru intretinere, plin de optiuni practice cum ar fi portul de incarcare USB, depozitare pentru bagaje sau telefon mobil.

utv arctic cat textron
snowmobile arctic cat textron

C-UMI

Conservarea naturii si tehnologii de ultima ora. 
Sistemul inteligent de detectare la distanta, identifica proprietarul si deblocheaza/blocheaza automat vehiculul. Se poate debloca printr-o singura apasare de buton. Tehnologia full LED cu doua faruri LED puternice, lumina ambientala eleganta cu LED-uri si farurile LED  ofera lumina puternica si aspect uimitor. Si nu uitati detaliile inteligente, cum ar fi portul practic de incarcare USB, depozitarea la indemana pentru telefonul mobil sau carligele ascunse.

YADEA C-LINE

YADEA C-UMI