tjd senile

TJD

Cele mai avansate senile pentru ATV-uri/UTV-uri disponibile pe piata de la distribuitorul oficial autorizat pentru CZ, SK si PL.

Senilele TJD pentru ATV-uri ofera o manevrabilitate excelenta si o experienta lina a condusului  in orice anotimp, permitandu-va sa utilizati ATV-ul sau UTV-ul in conditii de zapada sau noroi. Proiectate si fabricate in Canada de catre TJD, concepute pentru strat gros de zapada, noroi, nisip si teren accidentat, senilele TJD pentru ATV-uri pot fi utilizate intr-o serie larga de conditii pe tot parcursul anului.

senile atv tjd

SENILE TJD XGEN 4S PENTRU ATV-URI

Senilele TJD Xgen 4S pentru ATV-uri pot fi utilizate pe tot parcursul anului. Functioneaza in mod fiabil iarna, primavara si vara, le puteti utiliza pe zapada, noroi, pietris sau nisip. Senilele TJD Xgen 4S pentru ATV-uri ofera avantaje substantiale comparativ cu snowmobilele - de la costuri de achizitie considerabil mai mici pana la capacitatea de deplasare pe toate suprafetele, chiar si pe cele fara zapada; cu senilele TJD Xgen 4S pentru ATV-uri va puteti deplasa oriunde. Senilele TJD Xgen 4S pentru ATV-uri sunt potrivite pentru majoritatea ATV-urilor utilitare 4x4, avand un design robust de inalta performanta si o transmisie motorizata specifica care permite utilizarea acestora chiar pe ATV-uri de la 300cc. Absorbtie superioara a socurilor si vibratii reduse pentru un condus mai lin, mai confortabil si mai putin obositor pentru sofer. Schimbare rapida si usoara de pe roti pe senile si viceversa. Aprobate si autorizate pentru utilizare pe drumurile publice. Include adaptoare specifice modelului.

SENILE TJD XTRACK 4S PENTRU UTV-URI

Senile pentru UTV-uri care adera si se deplaseaza oriunde. Senilele canadiene TJD Xtrack 4S pentru toate UTV-urile cu tractiune integrala permit utilizarea pe tot parcursul anului, iarna, primavara sau vara, pe zapada, noroi, pietris sau nisip. Senilele TJD Xtrack 4S pentru UTV-uri prezinta multe avantaje raportat la snowmobile, cum ar fi costuri de achizitie considerabil mai mici sau capacitatea de a se deplasa pe orice suprafata - chiar si fara zapada - astfel incat sa va puteti deplasa oriunde. Tractiune remarcabila pentru remorcare si tractare grea Absorbtie superioara a socurilor si vibratii reduse pentru un condus mai lin, mai confortabil si mai putin obositor datorita cadrului flexibil al rotilor si anvelopelor Absorb® anti-intepare. Schimbare rapida si usoara de pe roti pe senile si viceversa. Aprobate si autorizate pentru utilizare pe drumurile publice. Include adaptoare specifice modelului. 

senile tjd atv
piese de schimb senile atv

SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Asistenta pe care o oferim clientilor nostri nu se incheie odata cu vanzarea si cu livrarea. Oferim servicii profesionale post-vanzare si livrare rapida de piese de schimb. Depunem eforturi constante in a va oferi un serviciu de vanzari de inalt profesionalism si personal de service profesionist in cadrul retelei noastre de distribuitori si de service. Cu mai bine de 400 de locatii in Europa Centrala si de Est, suntem mereu aproape cand aveti nevoie de noi. Detinem permanent un stoc de piese de schimb si accesorii originale in cadrul depozitului nostru central din Žebrak langa Praga, care ne permite sa le putem livra in cel mai scurt timp posibil.