accesorii sikkia

Sikkia

SIKKIA INDUSTRIAL - producator de top de accesorii de calitate pentru motociclete si ATV-uri.

Sikkia ofera o mare varietate de accesorii pentru ATV-uri si vehicule recreationale precum cutii de depozitare pentru ATV-uri, genti moi, vinciuri electrice, rampe de incarcare, jante din aliaj, cutii laterale din aluminiu pentru motociclete, cutii superioare, rezervoare de combustibil, prelate si multe altele. SIKKIA - cel mai bun raport calitate-costuri.

accesorii atv sikkia

CUTII DE DEPOZITARE PENTRU ATV-URI

Cutiile Sikkia pentru ATV-uri sunt realizate din polietilena LLDPE de inalta densitate si de inalta calitate rezistenta la impact. Avand o capacitate mare de stocare, acestea pot transporta tot ceea ce aveti nevoie in cadrul calatoriilor Dvs. cu ATV-ul, pentru uz profesional, pescuit sau vanatoare. Impermeabile si incuietori cu sistem de blocare. Cutiile Sikkia sunt echipate de cele mai multe ori cu spatare confortabile captusite pentru a spori confortul in timpul condusului.


CUTII LATERALE DIN ALUMINIU SI CUTII SUPERIOARE

Cutiile laterale robuste din aluminiu , cutiile de portbagaj si cutiile superioare reprezinta cele mai rezistente cutii pentru motociclete pe care pe puteti achizitiona pentru motocicletele Dvs. Maxi-Enduro, Adventure sau Touring, pentru calatoriile din timpul vacantei, pe distante lungi sau pentru utilizare de zi cu zi. Cutiile superioare SIKKIA din aluminiu de inalta calitate si cutiile laterale sunt extrem de rezistente si cu toate acestea usoare, imbinarile sunt sudate si nituite pentru a face fata chiar si celor mai dificile conditii. Garniturile din cauciuc ale capacului, izolarea impermeabila si etansarea cu silicon garanteaza o etansare optima impotriva apei si prafului; balamalele din otel inoxidabil permit deschiderea capacului dinspre fiecare latura sau inlaturarea completa a capacului pentru o impachetare usoara. Sistemele de prindere bagaje incorporate va permit sa atasati si mai multe echipamente deasupra. Gentile laterale rigide si cutiile superioare SIKKIA - o combinatie de design si functionalitate, produse profesionale de calitate pregatite sa faca fata oricarei provocari.

sikkia atv accesorii