odi grips

Odi Grips

Compania americana ODI este lider mondial in dezvoltarea si productia de manere pentru motociclete si ATV-uri. ODI isi dezvolta si isi imbunatateste in continuu compusii din cauciuc, acoperind toate cerintele, conditiile de condus si optiunile conducatorilor. Sistemul ODI brevetat Lock-On elimina necesitatea utilizarii de sarma si adeziv si garanteaza ca manerele Dvs. nu se vor rasuci si nu vor aluneca. Gama larga de manere pentru ATV / Motocross include manere cu un singur strat si cu strat dublu, manere subtiri sau manere cu profil inalt, compusi ultra-moi / moi / standard si duri, manere cu modele directionale si multe altele.
odi grips manere ghidon

ATV GRIPS

Manerele pentru ATV va ajuta sa va tineti de ghidonul ATV-ului / quad-ului si sa mentineti controlul directiei in care va deplasati. Daca aveti o oarecare experienta in condus si daca ati incercat mai multe seturi de manere, stiti ca nu toate manerele sunt la fel. Oferim manere ODI pentru orice gusturi si stil de condus, manere moi care va ofera o experienta confortabila de condus, manere mai dure care vor dura pentru intotdeauna, manere intr-o varietate de modele, precum si manere cu sistem brevetat Lock-On care elimina necesitatea utilizarii de sarma si adeziv - oferim multe optiuni.


MX GRIPS

Manerele ODI MX au fost dezvoltate si testate pentru a oferi performante la cel mai inalt nivel de competitie. Manerele ODI MX sunt fabricate din compusi de cauciuc brevetati care au fost perfectionati de ODI in decursul a 25 de ani. Manerele ODI MX asigura o tractiune suplimentara care va va oferi cele mai bune performante in Motocross sau drumetii. Oferim manere ODI pentru orice gusturi si stil de condus, manere moi care va ofera o experienta confortabila de condus, manere mai dure care vor dura pentru intotdeauna, manere intr-o varietate de modele, precum si manere cu sistem brevetat Lock-On care elimina necesitatea utilizarii de sarma si adeziv - oferim multe optiuni.

odi grips manere ghidon
odi grips manere ghidon

ACCESORII

Gama larga de accesorii ODI include console Lock-on de schimb, dopuri de capat cu capac care ofera o protectie mai buna pentru manerele Dvs. Lock-On, dopuri de capat ODI din aluminiu, saibe de fixare pe blistere si multe altele.