maxima ulei

Maxima

Uleiuri de motor americane de inalta performanta si uleiuri de transmisie de calitate premium pentru ATV-uri, motociclete si SSV-uri, produse pentru sporturile cu motor pentru rideri care sfideaza limitele posibilului. O gama completa de lichide de suspensie de inalta calitate, agenti de racire, produse de intretinere si de ingrijire de la distribuitorul oficial.
maxima ulei motor atv moto

ULEIURI DE MOTOR

Uleiuri de motor premium, pentru utilizare off-road, on-road si pentru curse.  Uleiurile de motor semi-sintetice, complet sintetice si de inalta performanta Tri-ester MAXIMA sunt anume concepute pentru motociclete, ATV-uri si SSV-uri. Uleiurile de motor MAXIMA ofera protectie motorului pe termen lung, reduc uzura, sporesc performanta, prelungesc durata de viata a motorului si va pastreaza motorul curat. Uleiurile de motor de inalta performanta MAXIMA reprezinta unul dintre cele mai performante uleiuri de motor din industrie si depasesc toate cerintele OEM cunoscute.

ULEIURI DE TRANSMISIE SI DE ANGRENAJE

Uleiurile de transmisie si de angrenaje Maxima de inalta performanta sunt anume concepute pentru conditii extreme de functionare ale cutiilor de viteze si ale transmisiilor moderne ale motocicletelor UTV-urilor si ATV-urilor, pentru diferentiale de tip hipoid extrem de incarcate ale   ATV-urilor si SSV-urilor din zilele noastre. Ofera o protectie excelenta impotriva uzurii pentru trenuri de rulare extrem de solicitate inclusiv sarcini suplimentare ca urmare a conducerii off-road pe teren accidentat. Uleiurile de angrenaje Maxima utilizeaza numai amestecuri exclusive de uleiuri ultra-pure de inalta calitate pentru a garanta o stabilitate sporita si pentru a rezista la temperaturi  extreme si la solicitari mecanice si la tensiuni de forfectare.

ulei motor maxima
ulei motor maxima

ULEI PENTRU FURCI SI SUSPENSII

Uleiurile pentru furci si suspensii MAXIMA sunt uleiuri pentru suspensii extrem de stabile, dezvoltate pentru a fi utilizate la furcile si amortizoarele de soc ale motocicletelor / ATV-urilor, pentru off-road, on-road si in cadrul competitiilor. Uleiurile pentru furci si suspensii MAXIMA Fork sunt amestecuri de uleiuri de baza extrem de rafinate si de aditivi de inalta tehnologie, care ofera o protectie excelenta impotriva uzurii si coroziunii, previn formarea de spuma si lipirea furcii/amortizorului de socuri si asigura caracteristici excelente de amortizare pe termen lung pe intregul interval de temperatura. Fabricate la mai multe grade de vascozitate, pot fi amestecate in mod liber una cu cealalta, permitand ajustarea precisa a caracteristicilor de amortizare ale amortizoarelor de socuri ale furcii, reglarea sasiului la viteza si la stilul Dvs. de condus, setarea suspensiei in functie de conditiile specifice si de piste

AEROSOLI, PRODUSE DE INGRIJIRE SI DE INTRETINERE

Aerosoli Maxima, produse de ingrijire si de intretinere, produse de curatare lant si filtru spuma, degresanti si lubrifianti, produse lider de piata pentru lustruirea si protejarea tuturor tipurilor de suprafete - veti fi efectiv uimit de cat de eficient poate fi oricare dintre produsele MAXIMA. Detailer-ul Maxima Speed all-in-one este practic „o bicicleta noua in cutie”, produsul de curatare lant Maxima Clean-Up va va curata lantul atat de bine incat nici nu va puteti imagina. Descoperiti puterea produselor de ingrijire si intretinere Maxima!

ulei motor maxima
ulei motor maxima

LICHIDE DE INTRETINERE

Gama de produse Maxima include in plus lichide de frana de inalta performanta pentru ATV-uri, Motociclete, UTV-uri, automobile si alte autovehicule moderne. Ofera o performanta maxima de franare, stabilitate in conditii extreme  si control receptiv al franarii, si previne in mod eficient formarea de  bule de aer in lichid. Lichidul de frana Maxima Racing Silicone DOT 5 cu punct de fierbere superior, conceput pentru aplicatii extreme de curse pe piste sau in afara pistelor   depaseste toate cerintele DOT 3, DOT4, DOT5 si DOT 5.1. Produsele anti-inghet de calitate premium  gata de utilizare  Maxima Coolanol nu necesita amestecare cu apa, fiind deja preparate pentru utilizare directa la motoare din aluminiu de motociclete / ATV-uri. Ofera motorului o protectie excelenta impotriva coroziunii, contine agenti anti-spumare pentru a reduce cavitatia pompei de apa si pentru a spori capacitatea de racire.