saboti atv utv frixion

Placute frana Frixion

Placute de frana pentru ATV/UTV

Alegeti placutele de frana sinterizate de la Frixion, pentru aplicatii off-road, cu ATV-ul si UTV-ul! Placutele de frana ultra performante garanteaza o putere de franare de inalta calitate si in conditii de siguranta. Acestea ofera versatilitate tuturor tipurilor de ATV-uri si UTV-uri in conditii extreme sau pentru utilizarea in curse. Placutele de frana sinterizate au o durata de viata substantial mai mare, oferind performante superioare in mediul off road mai mult decat placutele de stoc. Acestea sunt fabricate pentru a rezista mai mult la uzura, au proprietati termice si mecanice excelente, coeficient de frecare imbunatatit si eficienta ridicata pe suprafete uscate si umede, namol, respectiv nisip.

placute frana atv utv frixion
placute frana mx frixion

Placute de frana MX

Placutele performante marca Frixion, pentru aplicatii off-road si MX, garanteaza o forta de oprire de inalta calitate. In orice conditii climatice, suprafete deosebit de ostile sau in curse profesionale, aceste placute  asigura o durata de utilizare mai lunga, o forta de franare imbunatatita semnificativ,  proprietati termice si mecanice excelente, coeficient de frecare sporit si eficienta maxima pe suprafete uscate sau umede.

Despre Brand

Frixion ofera o noua generatie de placute de frana de inalta calitate, fabricate in Europa, destinate utilizarii in off road.
Frixion a redefinit modelele sale de placute pentru a va oferi o multitudine de calitati si performante necesare oricarui tip de teren.
Va punem la dispozitie placutele de frana marca Frixion, de inalta calitate, pentru utilizare mixta la cel mai bun raport calitate/pret.