Fimco

Fimco Industries este cel mai mare producator de unelte pentru gradina si gazon din Statele Unite.

Fimco detine o linie completa de pulverizatoare pentru ATV-uri cu capacitate de 20 l pana la pulverizatoare agricole profesionale mari si utilaje de imprastiat material uscat de 12V cu o latime de imprastiere de pana la 14m, si multe altele.

atv access motor

Pulverizatoare pentru ATV-uri

In calitate de Distribuitor oficial pentru Republica Ceha si Slovaca, furnizam unele dintre cele mai bine vandute pulverizatoare Fimco pentru ATV-uri/UTV-uri utilitare, precum Pulverizatorul Spot de 75L pentru pulverizare manuala si aplicarea de insecticide si erbicide, sau pulverizatorul profesional pentru ATV/UTV de 95l cu brat pliabil fix, cu o extensie suplimentara cu latimea de 3,5 m. Ambele pulverizatoare sunt pregatite pentru Roundup®.Utilaje de imprastiat material uscat

Utilajul FIMCO de imprastiat material uscat ATV-DMS este perfect pentru imprastierea semintelor, materialelor granulare uscate precum fertilizatori, insecticide, fungicide si ierbicide, sau sarurilor pentru topirea ghetii. Motorul de 12V cu control variabil al vitezei permite reglarea latimii de imprastiere de la 1,5 la 13 metri, cuva de alimentare de 62l, ventilator radial cu 6 palete din otel inoxidabil.

sport atv access motor