BlingStar

Blingstar ofera protectie si stil ATV-ului tau. Produsele Blingstar arata excelent, imbunatatesc aspectul vehiculului dvs., si ofera, de asemenea,  siguranta si functionalitate sporita. De la protectii pinioane pana la protectii de rotor- produsele Blingstar sunt rezistente, durabile si construite pentru a rezista, avand un aspect deosebit de placut.

Protectii pinioane

Upgradati-va ATV-ul cu protectiile de pinioane de la Blingstar! Protectia dubla de pinioane ofera performante ridicate pentru lantul si pinionul ATV-ului dvs. . Fabricate din aluminiu puternic 6061, aceste dispozitive se bucura de o greutate redusa, combinata cu o protectie si un aspect imbunatatite! Blingstar proiecteaza aceste protectii pentru a maximiza garda la sol si a reduce posibilitatea deraierii lantului. Acestea includ crestaturi ce ajuta la curatarea noroiului si la sporirea tractiunii peste roci si busteni..


protectii pinioane atv blingstar
discuri de frana atv  blingstar

Protectii rotor

Protectiile de la BlingStar acopera rotorul discului de pe spate pentru a oferi o protectie eficienta in timpul curselor si rularii in off road. Acestea sunt construite din aluminiu puternic 6061 avand o greutate redusa, cu un aspect profesional si se completeaza cu protectiile pinionului BlingStar pentru o configuratie imbatabila.